Projecten

Bodyparts - DVX Customs

2023-12-01 15:10:53

DVX Performance kan u ook helpen met het restylen van je wagen.
Niet enkel Velgen zorgen ervoor dat je wagen er sportiver uitziet, maar ook een verlaging, spoilers, sideskirts etc.

Contacteer ons gerust voor meer info. Wij helpen je graag verder met het leveren en monteren van deze onderdelen.

Banden en Velgen

2023-12-01 14:05:42

DVX Performance biedt u een groot scala aan banden en velgen aan.

Uiteraard richten we ons vooral op de meest sportieve merken zoals OZ, Motec etc. Maar ook exclusivere merken zoals HRE, Rotiform, Vossen en vele anderen behoren tot ons aanbod.
Neem gerust met ons contact op via email of Telefoon.
Uiteraard bent u altijd welkom om ter plaatse te komen bespreken wat de mogelijkheden zijn op uw wagen.
 

Onderhoud en Herstellingen

2023-12-01 15:38:43

U kan bij DVX Performance terecht voor allerhande onderhouden en herstellingen.

Onderhoud: Bespaar kosten.
Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons zal verdergeholpen op een meer persoonlijk, professionele en goedkopere wijze dan bij de merkgarage. In samenspraak met onze onderhoudstechnieker bepalen wij wat uw wagen effectief nodig heeft. Het heeft geen zin om onnodige zaken te vervangen.
Uiteraard werken we enkel met kwalitatieve merken!
Onze standaardprijzen kan u op de site terugvinden. Voor meer gedetailleerde werken vragen wij u met ons contact op te nemen.

Diagnose:
Heeft u een probleem, brand er een lampje en wilt u weten wat de oorzaak hiervan is? Wij helpen je graag verder.
U kan bij ons terecht voor een korte diagnose uitgevoerd door onze specialist in huis met de meest professionele apparatuur. Kunnen we de oorzaak meteen aanpakken, dan doen we dit graag. Of we maken samen met u een afspraak om uw probleem op een later tijdstip definitief te verhelpen.

Herstelling:
Ook voor kleine en grote herstellingen kan u bij ons terecht. Dit doen we voor ieder merk, met specialisatie in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. 
Contacteer ons snel om na te gaan hoe wij u het beste kunnen helpen!

Chiptuning

2023-12-01 13:32:36

DVX Performance is in 2011 gestart als newbe in de tuningwereld. Welliswaar met de nodige knowhow, opgebouwd in de jaren ervoor. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot de referentie op vlak van Tuning op maat.

U kan bij ons terecht voor alle merken stage 1 en stage 2 tuningen. 
Voor de VAG merken, BMW en Mercedes hebben wij ons dieper gespecialiseerd om nog verder gaan, met tot de verbeelding sperekende resultaten zoals RS3's met +1000PK.

Wenst u meer info over Chiptuning, neem gerust een kijkje op onze site waar u de meeste details kan terugvinden.
U mag ons ook steeds vrijblijvend ocntacteren via het contactformulier of email.

Performance Hardware

2023-12-01 13:53:53

Wanneer men spreekt van stage 2 of hoger, zijn er natuurlijk onderdelen nodig om ervoor te zorgen dat we op een veilige wijze de prestaties van het voertuig nog meer kunnen verbeteren.
Zo denken we aan een downpipe om ervoor te zorgen dat de warmte beter afgevoerd kan worden. Hierdoor kunnen we meer van de turbo vragen zonder de uitlaatgestemperatuur overmatig te doen stijgen.
Maar in dit geval heeft de turbo meer lucht nodig, dus gaan we met een Air Intake ervoor zorgen dat de turbo meer ademruimte krijgt.
Niet enkel uitlaatgassen zijn cruciaal, maar ook de inlaattemeperatuur. Hoe lager deze is, hoe beter de verbranding en hoe meer vermogen we kunnen vragen. Hiervoor hebben we een upgrade intercooler nodig.
Maar op een bepaald ogenblik botsen we opnieuw op een limiterende factor, de turbo. Deze kunnen we dan weer vervangen door een groter exemplaar.

Zoals u ziet is er geen einde aan dit verhaal en begrijpt u ongetwijfeld dat het een noodzaak is/was om als tuner elke keer opnieuw uit te zoeken welke onderdelen het beste zijn en de meest optimale resultaten geven.

DVX Performance heeft door de jaren heen heel wat zaken getest en op basis hiervan beslist welke onderdelen  bij welke toepassig aanbevolen worden.
Al deze zaken nemen wij op in onze DVX Performance Packs, te verkrijgen in de webshop.
Uiteraard zijn alle onderdelen ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Onze Partners