Ontwikkeling

Ontwikkeling

Van alle tuners in België zijn er minder dan 5% die hun software zelf ontwikkelen. De meesten, waaronder ook een aantal bekende namen, kopen hun files aan bij andere tuners die hun programma’s wel zelf ontwikkelen.

Het is van groot belang dat elke tuningfile wordt geschreven op basis van het originele programma van desbetreffend voertuig. Standaard tuningfiles kunnen leiden tot een lager vermogen/koppel, of zelfs een te hoog vermogen/koppel, afhankelijk hoe de wagen hierop reageert.

Wij vertrekken bij elke remap steeds vanuit het originele programma en herschrijven stapsgewijs naar het door ons vooropgestelde vermogen en koppel. Een te hoog koppel en/of vermogen kan leiden tot eventuele motorschade.

Via deze weg wensen wij een oproep te doen aan iedereen die ons kan helpen met het ter beschikking stellen van een wagen die zich in onze lijst bevindt.

Heeft u, of een kennis, dergelijk voertuig en bent u bereidt deze ter beschikking te stellen, dan vragen wij u om ons zo spoedig mogelijk te contacteren.

Wij gaan uw voertuig nooit gebruiken om de allereerste proeven op uit te voeren.

Vaak hebben we deze nodig om enkel en alleen een dynorun te doen van een originele wagen. Het is voor ons van groot belang om verschillende runs te hebben van verschillende wagens van hetzelfde model en motortype. Dit duurt slechts 30 minuten en is uiteraard volledig gratis. De resultaten worden u ook meegegeven.

Anderzijds hebben wij een voertuig nodig om enkele test op uit te voeren, voor en na de remap. Dit gaat over fijnafstelling betreffende de uitlaatgasemissies. Deze test neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Daarom vragen wij u om de wagen minstens 1 dag ter beschikking te stellen. Wij geven u dan ook een reuzenkorting op onze remap.

Belangrijk om te weten is dat we reeds ervaring hebben opgedaan met uw voertuig door gebruik te maken van demowagens die ons ter beschikking worden gesteld.

Vaak worden deze niet lang genoeg vrijgegeven waardoor wij andere kanalen moeten zoeken om aan dit voertuig te geraken.

Staat uw wagen in onze lijst, aarzel dan niet ons te contacteren. De korting wordt eenmalig gegeven. Van zodra er iemand zijn wagen ter beschikking stelt wordt deze uit de lijst gehaald en kan u niet meer genieten van de korting.

Onze Partners