SIMOS19.6 Unlocked: VW Golf 8 GTi, 8R, S3,...

GROOT NIEUWS, maar wees voorzichtig!   Sinds gisteren avond, 12/09/2022, is er een doorbraak op vlak van de Simos19.6 stuurdoos. Nog geen uurtje later worden er al volop berichten gepromoot dat de tuning beschikbaar is en u een afspraak kan maken. Aangezien de stuurdoos net toegankelijk is, kan men nu pas weten wat er in de stuurdoos zit. Het is dus onmogelijk om op enkele minuten tijd software te gaan ontwikkelen en deze te verkopen aan de eindkla

Nieuwsoverzicht

Verdelers

DVX Performance is in volle opmars en werkt continu aan de uitbouw van een dealer netwerk.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen met de nodige kennis van zaken en bieden 2 mogelijkheden aan.

Een DVX Centrum werkt onder dezelfde CI van DVX Performance, uitgerust met een testbank en levert enkel maatwerk voor elke wagen. In samenwerking met ons team en de programmeur ter plaatse zal elke wagen tot in de puntjes afgesteld worden met het oog op de beste resultaten en de nadruk op betrouwbaarheid.

U kan zich ook aansluiten aan de groep onder de noemer "verdeler". Verdelers krijgen enkel geteste files, ontwikkeld op onze 4x4 vermogensbank, maximaal tot stage 2. Hogere stages mogen aangeboden worden, maar dienen afgesteld te worden in 1 van de erkende DVX Centra.

Op deze pagina kan u een lijst vinden met de verdelers die erkend worden door DVX Performance. Indien iemand beweert te werken met onze files en niet vermeld staat op deze lijst, gelieve met ons contact op te nemen.

Wilt u verdeler of een DVX Centrum worden, aarzel dan niet ons te contacteren via info@dvxperformance.lu

Onze Partners